Onze missie

Wij willen met design de wereld een stuk mooier en gezelliger maken. Met die gedachte zijn onze deursticker ontworpen. Soms een vrolijke noot, soms spetterende kleuren, soms een gewaagde quote en altijd van kwaliteit.

Kwaliteit

Mooi dingen moeten van kwaliteit zijn. Alle deurstickers zijn daarom van hoogwaardig vinyl met een speciale plaklaag. Het materiaal zorgt dat de kleuren jaren goed blijven. De plaklaag zorgt ervoor dat de deursticker makkelijk te bevestigen is en zonder lijmresten weer te verwijderen is. Als de sticker bij het bevestigen dus niet in 1x goed zit, dan kunt u hem makkelijk weer lostrekken en corrigeren. Vervolgens kan hij jaren blijven zitten! (maar na een tijdje wilt u vast weer een ander design proberen ;-))

Wie zijn wij

Deurdesigns is een samenwerking tussen marketingbureau ‘Inckwork’ en designbureau ‘Onze Jongens’. De één heeft de online know-how en de ander heeft de briljante ontwerpen. Samen hebben we één gezamenlijke missie tot uiting gebracht met deze unieke collectie deurstickers.

Hoe werkt het

U bestelt één of meerdere deurstickers naar keuze. Deze worden binnen een week netjes bij u thuisbezorgd in een stevige koker. Bevestig de sticker eenvoudig op uw deur(en) volgens onze online instructies.
Klaar! Weer een ruimte omgetoverd tot een prachtig verhaal.

Ons eigen kantoor

deurstickers-hoofdkwartier.jpg

De deursticker was boven verwachting mooi! Het materiaal stevig en toen we door hadden wat de makkelijkste aanpak was zat de sticker er zo op. Ik ben zeer content. ~ B. Krijger