Van welk materiaal zijn de deurstickers?

De deurstickers zijn van hoogwaardig vinyl met een speciale ‘dot’-plaklaag (zie toelichting bij vraag hieronder). De stickers werken brandvertragend met certificering B1 (DIN-4102-1).

Zijn de deurstickers makkelijk te bevestigen?

Ja. Volg de instructies op onze website. Bevestiging lukt in zo’n 15 min, incl. het demonteren van het deurbeslag. Het is het beste met 2 personen te doen. Zo kan 1 persoon de sticker begeleiden terwijl de andere de sticker glad strijkt. De sticker heeft speciale een ‘dot’-plaklaag. Deze plakstipjes maken het bevestigen een stuk makkelijker dan gewone stickers. Je kunt de sticker namelijk weer lostrekken als er per ongeluk een luchtbel onder komt tijdens het pakken.

Zijn de deurstickers ook weer te verwijderen?

Dankzij de speciale plaklaag kan de sticker na verloop van tijd ook weer verwijderd worden zonder lijmresten achter te laten. Bij de meeste “goedkope” deurstickers van andere leveranciers is dit helaas vaak wel het geval.

Zijn de deurstickers ook buiten te gebruiken?

De stickers kunt u ook buiten gebruiken, maar we kunnen geen garantie geven over de duur dat de sticker goed blijft. De stickers zijn van vinyl dus in die zin waterbestendig. Na langdurige, intensieve blootstelling aan de zon kan er op den duur ook wat verkleuring optreden.

Wat is het retourbeleid?

Mocht de sticker onverhoopt beschadigd zijn geraakt tijdens transport, dan nemen we de sticker terug en ontvangt u een nieuwe. Voldoet de sticker niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u de sticker aan ons terugsturen. We nemen alleen onbeschadigde stickers terug in de originele verpakking. Neem contact met ons op wanneer u de deursticker wilt retourneren.